Naslovnica > VIJESTI > PLES > Plesna audicija

Plesna audicija

Zagrebački plesni ansambl u suradnji s MASA dance company i umjetničkom organizacijom O.N.E. organiziraju audiciju za plesačicu i plesača suvremenog plesa u projektu radnog naslova 'Voyage'.
Share on facebook
Share on twitter

ZPA, MASA i O.N.E,  redom umjetničke organizacije koje aktivno djeluju na polju suvremenog plesa surađivati će na novoj plesnoj predstavi autora i koreografa Aleksandre Mišić, Martine Nevistić i Ognjena Vučinića.

Predstava radnog naslova Voyage spojiti će interese troje autora koji se prvenstveno odnose na vremensku okosnicu šezdesetih godina prošlog stoljeća kao vrijeme previranja, revolucije, borbe za ljudska prava, političke ideologije ne-nasilja i povezivanje ondašnje atmosfere s ovom 21.stoljeća. Premijera predstave planirana je za sam početak nadolazeće kazališne sezone, u jesen 2012.godine.

 

Pozivamo zainteresirane plesače i plesačice s iskustvom u žanru suvremenog plesa, koji smatraju da posjeduju visoku razinu izvedbeno-tehničke spreme da pošalju prijave za audiciju.

 

Audiciji prethode prijave putem e-maila, a koje trebaju sadržavati:

-         životopis

-         fotografiju

-         motivacijsko pismo

Rok za slanje prijava je 14.ožujka 2012. godine na adresu: zagrebdancecompany@gmail.com

 

Sama audicija će se održati 16.ožujka u 12h u prostorijama ZeKaeMa, o čemu će odabrani biti obaviješteni putem e-maila.

 

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI