Naslovnica > VIJESTI > INFO > Umjetnost u blatu

Umjetnost u blatu

U vijesti da Zagrebački holding na javnom natječaju traži hrvačice u blatu, nikome, čini se nije zapelo za oko, da rečenu aktivnost gradska tvrka naziva - 'umjetničkom'?!?
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

One Response

  1. Valjanje u blatu je već duži niz godina paradigma naše društvene stvarnosti. Po mom skromnom sudu /ne/reagiranje na oglas za jedan marginalni / ipak! / događaj je jasan pokazatelj stanja duha naših struktura.
    Bez obzira koliko mi sebi tepali i vlastitu sliku bojali najlješim bojama,- ostaje gorka istina da smo društvo u kome etika, moralnost, poštenje i slične „zastarjele“ građanske vrijednosti predstavljaju relikt prošlosti. Valjanje u moralnom blatu zaista je podignuto na razinu umjetnosti, pa je vjerojatno i to jedan od razloga što na ovaj famozni oglas nitko nije reagirao.I zato, dragi moji iz TEATRA, ne budite naivci i ne očekujte nemoguće.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE