Login za korisnike

Randevu

Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić susresti će se, osim u naslovu, kao koreografi, ali i kao izvođači…

***

Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić svoje prve plesne korake zajednički  su započeli u Puli u baletnom studiju i godinama plesali u amaterskim kazališnim predstavama. Daljnju edukaciju nastavili su i Hrvatskoj i inozemstvu na plesnim školama i sa mnogim pedagozima i koreografima (Laban London, Impulstanz, Ismael Ivo, Rasmus Olme, Iztok Kovač, Karen Levi, Robert Hylton, Francesco Scavetta, Rob List, Damien Jalet, Laura Aris … i mnogi drugi.)
Tijekom karijere radili su zajedno i - odvojeno. Plesali su u mnogim projektima i predstavama. Oboje su dio ZPA , on od 2000.g, a ona od 2009.g. Rade i samostalne koreografije i predstave. Osnivači su plesne kompanije MASA.
Zajedno su dobili Nagradu kritike na Festivalu koreografskih minijatura. On je uz to nagrađen Nagradom Hrvatskog glumišta za najboljeg plesača 2006.g, a ona nagradom za Najperspektivnijeg koreografa Hrvatske 2004.g.

Svoju zajedničku predstavu nazvanu 'Randevu' premijerno su izveli u programu 11. Festivala plesa i neverbalnog kazališta, a najavljuju je riječima:

25 godina/25 years

...prijateljstvo, podrška, razumijevanje, tolerancija, provokacija, suosjećanje,
energija, sexualnost, drama, smijeh,
sloboda, odvojenost, zajedništvo, promjena, konstanta, ustrajnost, hrabrost, ljepota, snaga, razigranost, zrelost,
LJUBAV!

autorski tim
Mario Vnučecoblikovatelj svjetla
Timbalandskladatelj
Aleksandra MišićAleksandra Mišićkoreograf
Ognjen Vučinićkoreograf

izvođači
Aleksandra MišićAleksandra Mišić
Ognjen Vučinić

Odgovori