Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Pavle Kalinić zaziva zatvaranje kulturnih institucija i programa

Pavle Kalinić zaziva zatvaranje kulturnih institucija i programa

Pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba, komentirao je danas stanje s pandemijom u Hrvatskoj.
Share on facebook
Share on twitter

Gostujući jutros u programu na N1 televiziji Pavle Kalinić je, očekivano, hvalio postupanje Grada Zagreba, a kudio ono Vlade koju je prozvao za kalkuliranje:

"Kalkulirali su, išlo se na izbore, tu se popustilo u tom detalju. Onda su se pričale bajke, mi smo, HDZ i Plenković, pobijedili koronu. Cijelo vrijeme su se donosile preporuke, ne mjere. Velika većina se toga nije pridržavala i danas smo tu gdje jesmo."

Upitan pak za mišljenje oko najavljenih mjera, a u sklopu kojih se planira nastavak rada institucija i programa u kulturi, Kalinić je rekao:

"Broadway mislim da ima ima bolju produkciju, pa su sva kazališta zatvorena... ako netko baš ima volju držati koncerte, neka ih ide držati u zaraznoj bolnici. Nakon toga mislim da će ih proći volja".

Na koncu Kalinić je ustvrdio kako bi, dok je ovakvo stanje, "sve trebalo blago zamrznuti, a država bi, koliko može, trebala obeštetiti one koji pritom pretrpe štetu".

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI