Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Zagreb ima novu pročelnicu Ureda za kulturu

Zagreb ima novu pročelnicu Ureda za kulturu

Iako se u kuloarima njezino ime spominjalo i prije raspisivanja natječaja za to radno mjesto, sad je imenovanje i formalno. [DOKUMENT]
Share on facebook
Share on twitter

Nakon što je slijedom razlaza s Neovisnima za Hrvatsku, a uz bizarno objašnjenje o formalnoj pogrešci u imenovanju, Milan Bandić razriješio Anu Lederer s mjesta pročelnice gradskog Ureda za kulturu, to je mjesto ostalo upražnjeno.

Natječaj za na novu pročelnicu odnosno pročelnika raspisan je 6. ožujka, a procedura je ovih dana konačno završena, pa je aktom gradonačelnika od 30. svibnja na tu dužnost imenovana Milana Vuković Runjić koja će u mandat stupiti 11. lipnja.

milana

Odluka je posve očekivana jer se Milanu Vuković Runjić, članicu Bandićeve stranke, spominjalo kao potencijalnu pročelnicu još i prije izdvajanja Ureda za kulturu u zaseban ured, no tad je prevagnula politička trgovina u Skupštini, u kojoj je mjesto pročelnice pripalo Neovisnima za Hrvatsku u zamjenu za potporu Bandiću.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI