Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Slučaj ‘Hotel Zagorje’ – kronologija

Slučaj ‘Hotel Zagorje’ – kronologija

Prije no što se prihvatimo objašnjavanja najnovijih zapleta u skandaloznoj priči o skidanju predstave 'Hotel Zagorje' sa repertoara zagrebačke Gavelle, donosimo vam interaktivni prikaz svih, za taj slučaj, dosad važnih događaja.
Share on facebook
Share on twitter

Kako smo već ekskluzivno objavili ovdje, Gradsko dramsko kazalište Gavella 16. lipnja odlučilo je autorskom timu u sastavu Ivana Bodrožić, Jelena Kovačić i Anica Tomić otkazati premijeru predstave Hotel Zagorje, a koja se imala zbiti u studenom ove godine.

Kompleksna je to priča u kojoj aktualna uprava Gavelle tvrdi jedno, pročelnica gradskog Ureda za kulturu, Ana Lederer, nešto sasvim drugo, a zasad dostupne činjenice i zdrav razum - nešto sasvim treće.

U prvom tekstu na tu temu raspetljali smo tek dio kompleksnog pejzaža i kombinacija u kojima se otkazivanje zbilo, a prije no što krenemo objavljivati najnovija saznanja i dokumente, nudimo vam pregled kronologije dosad neupitno ustanovljenih i za slučaj relevantnih zbivanja...

[Nastavit će se...]

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE