Naslovnica > VIJESTI > III. Festival kršćanskog kazališta

III. Festival kršćanskog kazališta

Selektorica prof. dr. sc. Sanja Nikčević za treće izdanje Festivala kršćanskog kazališta odabrala je devetnaest predstava, koje će u sedam dana izvesti četrnaest grupa iz osam gradova.
Share on facebook
Share on twitter

Organizatori su treće izdanje Festivala kršćanskog kazališta (u Zagrebu od 2. do 11. lipnja 2017.), najavili kao "izbor kvalitetnih predstava koje ne govore samo o Kristu i svecima nego i o nekim temeljnim vrijednostima, kao i važnim odlukama u ljudskom životu."

U programu sudjeluje preko stotinu izvođača a igraju od mladih do starih, od doajenke  hrvatskog kazališta Kostadinke Velkovske u ulozi Majke Terezije  do kuhače koja u rukama studenata osječke Umjetničke  akademije postaje kokoška i osmogodišnje glumice iz Visokog.  Bit će od petominutnih predstava do cjelovečernjih predstava, od monodrame Pere Eranovića iz HNK Split,  preko praizvedbe studentskog mjuzikla s četrdesetak sudionika (iz Zagreba jedan a iz Posušja drugi!) do koreodrame srednjoškolaca iz Osijeka.

Ulaz je slobodan, uz dobrovoljne donacije.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI