Naslovnica > VIJESTI > Festival monodrame u Krapinskim Toplicama

Festival monodrame u Krapinskim Toplicama

MONOK@ će se u Domu kulture u Krapinskim Toplicama održavati od 10. do 16. listopada, a na programu je sedam predstava od čega jedna premijerno.
Share on facebook
Share on twitter

Izbornik najnovijeg kazališnog festivala u nas je Darko Putak, a snažnu potporu cijelom projektu daje i lokalna Turistička zajednica.

Putak je 30-ak predstava recentne produkcije monodrama napravio izbor šest naslova, dok je op njgeovoj zamisli sedmi - premijeran. Bit će to monodrama Matije Prskalo - Samo jedna žena.

Uz nju publika će moći vidjeti i Dragana Despota u Na rubu pameti, potom Munchhausena u izvedbi Vilija Matule te monodramu Marlene Deitrich koju izvodi Ksenija Prohaska.

Od monodrama novijeg datuma izabrane su Shirley Valentine u izvedbi Ksenije Pajić, predstava Ja, deda u izvedbi Pere Juričića te hit predstava Zlatni lančić od bižuterije popularnog beogradskog glumca Andrije Miloševića koji se proslavio u hit seriji Andrija i Anđelka.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI