NASLOVNICA → INFOTNP

Teatar.hr Nagrade Publike nisu samo odraz volje kazališnih gledatelja, nego i jačine veze kazalištaraca s tom istom publikom. Stoga, ako autori, izvođači, producenti, teatri... mogu motivirati svoju publiku da glasa za njih i na taj ih način predstaviti i onima koji ih još nisu imali prilike upoznati – nitko sretniji od nas. Glavna svrha ovih nagrada i jest učiniti kazalište vidljivijim i važnijim.

Dozvoljeno je dakle pozivanje publike na glasanje putem medija, društvenih mreža i inih komunikacijskih kanala, dozvoljeno je čak i plaćanje oglasa u tu svrhu. No, samo i isključivo onda kad glasanje nije ničim uvjetovano, odnosno kad ne nudi nikakvu protučinidbu.

Nije dozvoljeno kreiranje bilo kakvih sustava automatskog glasanja, tzv. maliciozne skripte i pokušaji da se manipulira glasanjem, kao ni višestruko glasanje istih glasača.

Očekujemo, naravno, da ne glasaju ni oni koji predstave nisu gledali, ali priznajemo – ne postoji način da to kontroliramo.

Ponavljamo ono što smo naveli u temeljnim pravilima TNP:

U slučaju da ustanovi pokušaj namjernog izigravanja ovdje navedenih pravila nagrade, Teatar.hr zadržava pravo iz procesa prednominacija i /ili nominacija isključiti svaki onaj pravni subjekt i/ili fizičku osobu, ali i predstavu s čijom prednominacijom i/ili nominacijom pokušaj manipulacije bude povezan.

I ne zaboravite, na ovim izborima za promjenu glasate ZA, a ne PROTIV!


POVEZANE VIJESTI
IZDVOJENO
MAGAZIN
NATJEČAJI & POSLOVI