Naslovnica > PREDSTAVE > Kako je otkriveno letenje

Kako je otkriveno letenje

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Školsko gradivo matematike, osnove fizike i geometrijski pribor u ulozi lutaka u gostovanju Pozorišta mladih iz Novog Sada na 48. PIF-u.

Jednoj dugoklјunoj dugomislećoj rodi jednoga je dana pala na pamet malena misao, koja ju je od tog trenutka svakodnevno intrigirala. Bila je to misao o letenju. Toliko ju je „proganjala“ da ju je na razne načine pokušavala ostvariti i tako je se osloboditi... Ovo je priča o pronalaženju samoga sebe, svakodnevno, pomalo. Istinitog i neograničenog sebe.

Predstava Kako je otkriveno letenje iz Pozorišta mladih iz Novog Sada s ovom pričom spaja dijelove gradiva iz geometrije koji se obrađuju u nižim razredima osnovne škole i osnove fizike potrebne za razumijevanje fenomena – letenja.

Poticanje mašte i usmjeravanje djece prema kreativnom i istraživačkom razmišljanju, cilj je ove predstave, kao i približavanje školskog gradiva djeci.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 5 godina, ali će zbog duhovite igre, malo teksta, mnogo glazbe, a potvrda kvalitete dolazi i s 22. međunarodnog festivala kazališta lutaka u Subotici, gdje je predstava nagrađena Grand Prixom.

 

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE