Search
Close this search box.

Bračni (s)provod

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
VRSTA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Glumac Ivan Đuričić debitirao kao redatelj pričom o paru koji se nakon višegodišnje veze nađe na prekretnici - sklopiti brak ili ne..
autorski tim funkcija
Martina Večerićrekviziti
Ena Subotićinspicijent
Marko Juragascenograf
Ivan Đuričićredatelj
izvođači uloge
Lana BlaćeAmy
Matt Morillo
Slavko SobinSean

U braku ste? Razmišljate li o braku? Želite li se vjenčati? Govore vam da biste se trebali vjenčati? Imate roditelje koji su u braku, koji su bili u braku ili pak ne bi trebali biti u braku?

Ako ste na neko od ovih pitanja odgovorili potvrdno, pravi odgovor mogli biste dobiti u predstavi Bračni (s)provod prema drami suvremenog američkog autora Matta MorillaAll Aboard the Marriage Hearse. Pitanje braka kao institucije sve se više dovodi u pitanje, a kako to zapravo izgleda u praksi, donosi ova predstava u režiji glumca Ivana Đuričića i produkciji Aplauz Teatra.

Glavni, ujedno i jedini likovi, Sean i Amy u višegodišnjoj su vezi i Amy počinje razmišljati o promjeni. No, ideja joj se ne poklapa sa Seanovom idejom.
Ona se želi udati, a on ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje! U jednoj će večeri razriješiti pitanje braka jednom zauvijek. Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti. Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao do sada? Ili će prošetati do oltara?

Bračni (s)provod predstava je, kaže službena najava, "za sve koji su ikad bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati, kojima su govorili da se trebaju vjenčati, koji znaju nekoga tko je u braku, ili nekoga tko se želi vjenčati, ili je bio u braku, ili bi se trebao vjenčati, ili znaju nekoga tko se ne bi trebao vjenčati, za svakoga tko ima roditelje koji su u braku, roditelje koji su bili u braku, roditelje koji ne bi trebali biti u braku, ali i za sve ostale."

Komentirajte

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE