Search
Close this search box.

Neispričana bajka

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Priču o odrastanju i spoznaji svijeta oko sebe ispričali su autori Radovan Ruždjak, Aleksandra Naumov i Damir Klemenić u novoj predstavi Scene Gorica.
autorski tim funkcija
Tomislav Kotrlavoditelj tehnike
Katarina Pohlkostimograf
Marino Frankolaoblikovatelj svjetla
Radovan Ruždjakredatelj
Aleksandra Naumovredatelj
Damir Klemenićredatelj
Stefano Katunarscenograf

‘Neispričana bajka’ je predstava kojoj riječi nisu potrebne jer je to priča o svakome od nas, o onome što ne treba biti izgovoreno kako bi se razumjelo. To je odrastanje ispričano kroz topli odnos dvaju bića, djevojčice i dječaka, kroz njihovu igru kojoj ne treba puno igračaka, već samo puno mašte da kroz osnove geometrije – točka, pravac, tijelo – spoznaju svijet oko sebe i kako suradnjom mogu otkriti puno više nego što se to naizgled čini, stoji u najavi predstave.

Predstava Neispričana bajka namijenjena je djeci starijoj od pet godina, a nastala je u produkciji Scene Gorica pod umjetničkim vodstvom Ines Bojanić. Glavne uloge igraju sami autori projekta, Aleksandra Naumov i Damir Klemenić.

Svakome se vjerojatno u životu dogodio trenutak kad nismo mogli odoljeti nekoj pustolovini u kojoj smo htjeli pronaći ono što smo izgubili u djetinjstvu. Zato je ova predstava namijenjena i djeci i odraslima.

Glavna junakinja skupi dovoljno hrabrosti i upusti se u jednu takvu avanturu, a sa sobom nosi samo cipelice, malo ogledalo i bodež. Opremljena ‘oružjem’ odlazi u borbu sa sivom svakodnevnicom i životnim problemima kojima se prepušta samo kako bi pronašla nešto davno zakopano, ali nanovo zadobiveno.

Komentirajte

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE