Saga

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
VRSTA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Wakka Wakka Production je neprofitno vizualno kazalište iz New Yorka čiji je cilj pomaknuti granice mašte stvarajući djela koja su hrabra, jedinstvena i nepredvidljiva.

Službeni siže:

'Život Gunnara Oddmunsona je u rasulu. Gunnar stoji sam s lopatom u rukama pitajući se kako je sve pošlo po krivu. Osjećao se sretnim i uspješnim, imao je velike planove za budućnost prije kraha islandskog gospodarstva koje je postavilo novi svjetski rekord u bankrotu. Sada sanja samo o pravdi. Nakon što ga je obitelj napustila, a banka mu zaplijenila kuću i automobil, budi se Gunnarova drevna nordijska želja za krvnom osvetom. Bitka započinje...'

Od 2001. godine kazalište Wakka Wakka proizvelo je i produciralo osam originalnih kazališnih predstava. Sve njihove produkcije stavljaju izrazit naglasak na tjelesni izričaj s ispreplitanjem širokog raspona stilova, uključujući groteskne, apsurdne i klaunovske elemente poput manipulacije objektima, lutkarstva, maski i originalne glazbe.

Predstava 'Saga' nastala je suradnji s Vizualnim kazalištem Nordland koje djeluje na otocima Lofoten u Norveškoj i igra ključnu ulogu u promociji vizualnog kazališta u Norveškoj. Kazalište pokriva razne žanrove, od klasičnog lutkarstva do crossover produkcija koje koriste elemente vizualnog kazališta, mimike, suvremenog plesa i multimedije.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE