Naslovnica > PREDSTAVE > Obično veče

Obično veče

VRSTA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Brojnim izvođačima koji će pokušati nasmijati zagrebačku publiku na Gumbekovim danima pridružio se i poznati srpski kazališni i filmski glumac Milan Lane Gutović.
autorski tim funkcija
Milan Lane Gutovićautor teksta
Milan Lane Gutovićredatelj
izvođači uloge
Milan Lane Gutović

Gutović je ostao upamćen po ulozi Šojića iz filmske komedije Tijesna koža, a trenutno na televiziji vodi emisiju Oralno doba u kojoj ugošćuje brojne zvijezde i postavlja im neugodna pitanja.

U međuvremenu putuje po čitavom svijetu sa svojom monodramom Obično veče, a 2006. posjetio je i Zagreb u sklopu Dana srpske kulture te predstavu izveo u Teatru &TD.

S istom predstavom nastupit će i na ovogodišnjim Gumbekovim danima, međunarodnom festivalu cabareta. Sam Gutović kaže kako je upravo cabaret najteže igrati jer glumac tu troši najviše energije. Za potrebe ove predstave Gutović je postao pisac, redatelj, producent, pa čak i koreograf. Stoga bi se s pravom moglo reći da se radi o «one man show» predstavi.

Gutović na humorističan način komentira aktualnu političku situaciju, žene i ljubavne probleme, slaže viceve, dosjetke i poučne priče u jednu cjelinu.

Opisuju ga kao čovjeka koji njeguje specifičan humor koji se razlikuje od humora uobičajenog za ove prostore. Ako želite otkriti u čemu je razlika, pogledajte isječak iz predstave...

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=AJPKSr1ywMM&feature=related]

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter