Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > Radio za ljubitelje mjuzikla

Radio za ljubitelje mjuzikla

U studenom 2013. s radom bi trebao početi u svijetu jedinstveni radio, a čiji će 24-satni program biti posvećen isključivo mjuziklima. [VIDEO]
Share on facebook
Share on twitter

Projekt nazvan Stage Door rezultat je suradnje neovisne produkcijske kuće Wise Buddah i agencije Mothership Management,  a koja predstavlja brojna imena u anglosaksonskoj kazališnoj industriji, pa i nije čudno što je još uvijek nepostojeća radio stanica već kao voditelje angažirala brojne West End zvijezde.

Ramin Karimloo, Hadley Fraser i Kerry Ellis samo su neka od imena koja bi od studenog ove godine trebala slušatelje voditi kroz 24-satni program posvećen isključivo mjuziklima, a koji će publici diljem svijeta biti dostupan putem interneta na svim mogućim platformama.

Kako objašnjava Simon Willis, šef odjela za sadržaj u kompaniji Wise Buddah:  “Prošle je godine 13,992,773 ljudi kupilo ulaznice za predstave na West Endu, a milijuni su ih kupili nosače zvuka ili digitalna izdanja. Stoga stvaramo Stage Door kako bismo premostili prazninu između gledanja predstave i slušanja njezine glazbe, odnosno omogućili ljubiteljima da slušaju svoje omiljene songove cijele godine. Nudit ćemo sjajne pjesme iz najboljih predstava, a uz pomoć ključnih zvijezda West Enda.

Pokretači projekta procjenjuju da će im za potrebe prve godine rada Stage Doora trebati 145.000 funti, a ne bi li ih skupili pokrenuli su i IndieGoGo kampanju u kojoj se donatorima nudi sve i sva - od bedževa do lekicija iz pjevanja i mogućnosti da i sami vode radijski program.

Kampanja završava za dva mjeseca, a pokretači se nadaju da će do njezina kraja sakupiti dovoljno sredstava kako bi Stage Door u studenom mogao početi s radom.

http://www.youtube.com/watch?v=Cid1FzQcTCw&feature=youtu.be

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI