Naslovnica > PREDSTAVE > Sasvim sam popubertetio

Sasvim sam popubertetio

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Hit knjiga Sanje Pilić u adaptaciji Marijane Fumić i režiji Aide Bukvić u Gradskom kazalištu Žar ptica
autorski tim funkcija
Sanja Pilićautor teksta
Marijana Fumićautor dramatizacije
Mirjana Zagoreckostimograf
Damir Šimunovićskladatelj
Ivo Knezovićscenograf
Aida Bukvićredatelj

Luka je upravo završio osnovnu školu, što ga samo po sebi stavlja u nezavidnu poziciju, jer izabrati kako će izgledati vaša budućnost nikada nije lako. Možda bi ipak bilo malo lakše da Luka ima oca s kojim može razgovarati, ali situacija je takva da s obzirom da je dijete rastavlenih roditelja, ima u blizini samo žene  - majku i sestru.

Ni Zvjezdani, popularnoj i zgodnoj djevojci, nije puno lakše. Ona se nalazi pred istom odlukom kao i Luka, a ni njezina obitelj nije mnogo sređenija. Štoviše, bila je svjedok pokušaja samoubojstva vlastite majke.

Tu je još i Mirjana, koja se bori s viškom kilograma, zlobnim komentarima vršnjaka i obitelji koja je sve samo ne normalna.

Ako ste u sadržaju prepoznali hit knjigu za mlade Sanje Pilić, Sasvim sam popubertetio, bili ste u pravu, a ono što još o tome trebate znati jest da se adaptacije primila dramaturginja  Marijana Fumić, režiju potpisuje Aida Bukvić za gradsko kazalište Žar ptica.

Predstava je namjenjena za mlade od 5. do 8. razreda osnovne škole, a osobito za one, koji se, kako kažu autori, uz svoje, trebaju brinuti još i za odrastanje svojih roditelja.

Odgovori

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE