Saga

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
VRSTA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Wakka Wakka Production je neprofitno vizualno kazalište iz New Yorka čiji je cilj pomaknuti granice mašte stvarajući djela koja su hrabra, jedinstvena i nepredvidljiva.
autorski tim funkcija
Gwendolyn Warnockautor koncepta
Kirjan Waageautor koncepta
Gwendolyn Warnockredatelj
Kirjan Waagesuredatelj
Kirjan Waageoblikovatelj lutaka
Gwendolyn Warnockkostimograf
Kirjan Waagescenograf
Gwendolyn Warnockscenograf
Gwendolyn Warnockoblikovatelj maski
Lars Petter Hagenskladatelj
Jan Erik Skarbyoblikovatelj svjetla
Leo Martinoblikovatelj zvuka
Andrew Manjuckoblikovatelj zvuka
Pernille Lehnertoblikovatelj maski
Elizabeth Haraoblikovatelj maski
Robin Frohardtoblikovatelj lutaka velikih razmjera
Fergus Walshsuradnik za tehnologiju lutaka

Službeni siže:

'Život Gunnara Oddmunsona je u rasulu. Gunnar stoji sam s lopatom u rukama pitajući se kako je sve pošlo po krivu. Osjećao se sretnim i uspješnim, imao je velike planove za budućnost prije kraha islandskog gospodarstva koje je postavilo novi svjetski rekord u bankrotu. Sada sanja samo o pravdi. Nakon što ga je obitelj napustila, a banka mu zaplijenila kuću i automobil, budi se Gunnarova drevna nordijska želja za krvnom osvetom. Bitka započinje...'

Od 2001. godine kazalište Wakka Wakka proizvelo je i produciralo osam originalnih kazališnih predstava. Sve njihove produkcije stavljaju izrazit naglasak na tjelesni izričaj s ispreplitanjem širokog raspona stilova, uključujući groteskne, apsurdne i klaunovske elemente poput manipulacije objektima, lutkarstva, maski i originalne glazbe.

Predstava 'Saga' nastala je suradnji s Vizualnim kazalištem Nordland koje djeluje na otocima Lofoten u Norveškoj i igra ključnu ulogu u promociji vizualnog kazališta u Norveškoj. Kazalište pokriva razne žanrove, od klasičnog lutkarstva do crossover produkcija koje koriste elemente vizualnog kazališta, mimike, suvremenog plesa i multimedije.

Odgovori

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE