Login za korisnike

Into The Dark Unknown: The Hope Chest

Intimna ispovijest Holcombea Wallera (uz pratnju ansambla “The Healers”) kombinacija je koncerta, video instalacije i performansa.

***

Queer festival 2010. otvara predstava koja je nastala u 2008. godini u suradnji Holcombea Wallera i benda „The Healers“. Holcombe Waller mladi je američki pjevač i tekstopisac iza kojeg su već tri objavljena albuma, no u svojoj karijeri surađivao je i s plesnim grupama, te radio u kazalištu i na filmu. U svom radu spaja različite umjetnosti te je njegova najnovija predstava  koncert, video instalacija i performans u jednome. Uz vlastite tekstove koje je sam i uglazbio, u predstavu je uvrstio nekoliko pjesama slavnog francuskog šansonijera Jacquesa Brela.

http://www.youtube.com/watch?v=wwkvetuJTso
Jacques Brel

Kao i Jacques Brel, Holcombe kroz vlastite pjesme donosi svoju intimnu životnu ispovijest; priču o sretnim, ali i tužnim trenutcima. Njegovu priču prati mnoštvo instrumenata; čelo, viola, gitare, bendžo, francuski rog... Uz sugestivnu glazbu, predstava je obogaćena video projekcijama i zanimljivom scenografijom. Do sada je igrala u Seattleu, New Yorku, San Franciscu...a ovo joj je prva izvedba u Europi.


Waller i "The Healers": 'Ces Gens La'

Holcombe Waller trenutno priprema svoj četvrti album koji će uključivati glazbu iz predstave „Into The Dark Unknown: The Hope Chest “. Nakon predstave, Holcombe i njegov ansambl "The Healers" za hrvatsku će publiku održati koncert u kinu Mosor 6.5.2010. s početkom u 23 sata.

autorski tim
Holcombe Wallerautor teksta
Joshua Buckkostimograf
Ben Landsverkskladatelj
Erik Flatmoscenograf
Thomas Dunnoblikovatelj svjetla
Lyndsay Hobackoblikovatelj svjetla

izvođači
Ben Landsverk
Galen Cohen
Holcombe Waller
Kelly Meyer
Steve Kennon

Odgovori

POVEZANE VIJESTI