Naslovnica > PREDSTAVE > Ajmo na seks

Ajmo na seks

PRODUKCIJA:
VRSTA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Najizravniji poziv na promiskuitetno ponašanje ovoga tjedna dolazi od Crnogorskog narodnog pozorišta i drame Valentina Krasnogorova - pa tko voli...
autorski tim funkcija
Valentin Krasnogorovautor teksta
Tamara Vujošević - Mandićkoreograf
Ivana Vasićkostimograf
Lidija Dedovićredatelj

Svaka osoba u ovom čudnom, apsurdnom komadu priča i misli samo na seks. Ovo je otvorena dramska struktura. Nema zapleta u tradicionalnom smislu te riječi. Akcija karaktera je motivirana usamljeničkom i seksualnom željom. Oni tragaju za ljubavlju i toplinom, žudeći da pobjegnu od svih problema. Može se slobodno odabrati žanr.

Tako otprilike crnogorski dramski pisac Valentin Krasnogorov opisuje stilski svoju dramu primamljivog te provokativnog imena Ajmo na seks koju možete pogledati na ovogodišnjem BOK festivalu u režiji Lidije Dedović i u izvedbi Crnogorskog narodnog pozorišta iz Pofgorica.

Ništa više ne treba niti napominjati, osim eventualno da se radi o kabareu čiji primarni cilj jest srušiti zidove nekomunikacije, otvoriti ljudima njihovu vlastitu intimu, strah od vlastitog tijela i skrivenih želja, pozvati ih na kavu, čaj, ugodan razgovor, na razumijevanje i naravno, u najboljem slučaju – na seks !

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE