Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Grad Zagreb objavio pa povukao rezultate poziva za javne potrebe u kulturi

Grad Zagreb objavio pa povukao rezultate poziva za javne potrebe u kulturi

Jutros smo sa službenih mrežnih stranica Grada Zagreba prenijeli dokument s dijelom rezultata poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi. Do poslijepodne isti je taj dokument iščezao s gradskog weba.
Share on facebook
Share on twitter

Grad Zagreb tradicionalno jednom godišnje objavljuje poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi za iduću godinu. Rezultate istog, nažalost, objavljuje nakon što ta iduća godina postane tekuća, ove godine tek polovicom veljače.

Već je i taj podatak porazan jer se - kako mu i ime kaže - natječaj odnosi na financiranje javnih potreba u kulturi u 2018. godini. Dakle - sva umjetnička produkcija kojoj ste u Gradu Zagrebu svjedočili od 1. siječnja, a koja je računala na javno financiranje, producirana je na - dug. Tako će biti još barem mjesec dana, ako ne i dva. Znate kako je - treba prvo objaviti rezultate, pa potpisati ugovore, pa doznačiti sredstva... otegene se to i do proljeća.

Svemu tome, od danas treba dodati još jednu začkoljicu.

Povlačenje rezultata.

Naime, na službenim mrežnim stranicama Grada Zagreba objavljeni su koncem prošlog tjedna rezultati javnog poziva za filmsku djelatnost, a jutros (14. veljače) i za centre za kulturu, likovnu djelatnost te međugradsku, međužupanijsku i međunarodnu suradnju.

Potonje smo i mi prenijeli ovdje.

No u 17:30 (kad smo mi provjerili, a moguće i ranije), posjednji spomenuti dokument, onaj o rezultatima gradskih subvencija za međugradsku, međužupanijsku i međunarodnu suradnju - netragom je nestao.

Pokušali smo kontaktirati Grad i saznati kako je i zašto do toga došlo, no do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

Prva objavljena verzija spornog dokumenta nalazi se ovdje.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE