Naslovnica > PREDSTAVE > Klub Tango

Klub Tango

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Willkommen, bienvenue, welcome! I da, ušli ste u poznati njemački cabaret, iako ovaj nosi ime, a i skriva temperament poznatog plesa iz nešto južnijih krajeva...
autorski tim funkcija
Karmen Štrlekkostimograf
Siniša Medvedoblikovatelj zvuka
Darko Hajsekskladatelj
Mark Boldinkoreograf
Ljiljana Bogojevićasistent redatelja
Ksenija Krčarredatelj
Marijan Štrlekoblikovatelj svjetla

Klub Tango autorski je projekt redateljice Ksenije Krčar, skladatelja Darka Hajseka i koreografa Marka Boldina, zamišljen kao dramska predstava s malo riječi i zasnovan na emocijama koje nudi poznati argentisnki ples – strast, ljubav, mržnja.

Međutim, 'Klub Tango' ne događa se u Buenos Airesu, pa čak niti u južnoj Americi. On se nalazi u Hamburgu, a Hamburg je posljednja stanica vlaka za koji je kartu kupila Klara, bježeći od sebe i svog života i ne znajući kamo će je odvesti... A odvest će je upravo u cabaret klub 'Tango', gdje će se javiti na oglas za pjevačicu – i ostati.
Upoznat će druge neobične izvođače, koji isto tako sa sobom nose svoje neobične životne priče, te će se početi suočavati s prošlošću, proživljavati najbolnije trenutke svog bivšeg života, ali i shvaćati samu sebe...

Autori za predstavu kažu: 'Klub Tango je priča o našem vremenu – ljudima zarobljenim u vlastitim stereotipnim životima – posao, kuća, posao, kuća… Sigurnost ponavljajućeg obrasca. A što kad nam se dogodi tragedija, a nemamo nikoga kraj sebe da nam pomogne? Što ako je to trenutak kada odlučimo potpuno promijeniti svoj život makar to značilo izgubiti svu sigurnost koju smo dosada imali? Zamislite šok koji vam donese spoznaja da tek sad počinjete zaista živjeti.
Naš Klub Tango je i priča o nadi koju nitko ne smije izgubiti.'

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE