Od terora. Od borbe. Od boli. RASPLITANJE.

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
VRSTA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Fragmenti sjećanja, prošlost upisana u prostor i vrijeme u kojem upravo postojimo, krhke veze jednih između drugih, bol i borba koja nas je obilježila.
autorski tim funkcija
Darko Horvat skladatelj
Darko Horvat oblikovatelj zvuka
Miroslav Manojlovićautor videa
Marina Petković Likerautor
Marina Petković Likerredatelj
Zdravka Ivandija Kiriginscenograf
Zdravka Ivandija Kiriginkostimograf
Saša Fistrićoblikovatelj svjetla

Ova predstava bavi se pogledima u ono što nas je dovelo do prostora i vremena u kojem smo se zatekli, promatra događaje miješajući razine prošlosti i sadašnjosti, hoda po nitima kriznog i tjeskobnog osjećanja života, ne tražeći rješenja niti uzroke, već posvećujući se procesu susretanja s onim za što smo osobno i kolektivno odgovorni a dio je, ne drugih, nego nas, naših obitelji i naših bliskih prijateljstava.

Predstava je nastavak četverogodišnjeg umjetničkog istraživanja Marine Petković Liker, započetog pod nazivom Od terora. Ženska gesta kao odgovor na krizu. Pokušaji. Istraživanje se provodi u umjetničkim kolektivima s umjetnicama različitih profila, a u fokusu mu je uspostavljanje specifične kazališne komunikacije i suodnosa s publikom.

U ovoj predstavi Silvia Marchig, Urša Raukar, Ana-Maria Bogdanović i Anja Đurinović istovremeno su mnoga lica koja uspostavljaju međusobne odnose, ali i jedno zajedničko lice koje se ne može razumjeti kroz klasičnu priču, ali se može osjetiti kroz različite nivoe promatranja, osjećanja i suosjećanja.

Komentirajte

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE