Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > ‘Hamilton’ stiže u Europu, evo gdje i kad ga možete pogledati

‘Hamilton’ stiže u Europu, evo gdje i kad ga možete pogledati

Hip-hop mjuzikl koji već dvije godine ruši sve rekorde na Broadwayu, uskoro će dobiti i svoju prvu europsku produkciju, a kako bi spriječili preprodaju karata, gledateljima iste uopće neće fizički izdavati!
Share on facebook
Share on twitter

Nakon što je osvojio svu silu nagrada Tony, Pulitzera, Grammy... te i nakon dvije godine uspjeva biti najtraženija predstava na Broadwayu za koju se ulaznice čeka i po nekoliko mjeseci, Hamilton 'čudo od mjuzikla', stiže i u Europu.

Premijerno će biti izveden na West Endu 7. prosinca ove godine,  a interes za produkciju je toliki da će prve ulaznice krenuti u prodaju već 16. siječnja! Od tog dana ulaznice će moći kupiti oni koji se prethodno registrirali na listi čekanja, dok će svima ostalima ulaznice biti dostupne od 30. siječnja.

Poučeni primjerom originalne, američke produkcije za koju su liste čekanja tolike da ulaznice 'na crno' dosežu cijenu od nekoliko tisuća dolara, producenti su odlučili da londonska produkcija uopće neće imati fizičke primjerke ulaznica, već isključivo - digitalne.

Cameron Mackintosh, u čijoj produkciji predstava stiže u London odlučio je i da će se za svaku izvedbu čak 295 ulaznica prodavati po cijeni od 37.50 funti ili manje, što je gotovo dvostruko manje od prosječne cijene karata na West Endu. Tjedno će se pak održavati svojevrsna 'lutrija' na kojoj će se ulaznice moći nabaviti još jeftinije - po cijeni od tek 20 funti.

Pretpremijerne izvedbe kreću već u studenome, a predstava bi na Wet Endu trebala ostati do 30. lipnja 2018. dodatne informacije pronaći ćete na adresi: hamiltonthemusical.co.uk.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI