Login za korisnike

Grupa

Crni humor Borivoja Radakovića, tročlani band ostarjelih rokera i Iva VIsković kao nada za bolju budućnost.

***

Nakon što je s njegovim tekstom Amateri osvojilo dvije Nagrade hrvatskog glumišta, Kazalište na periferiji ili PEščenici, opet je angažiralo Borivoja Radakovića.

On je pak opet odlučio posegnuti za pričom o malim besperspektivnim ljudima iz naše svakodnevice. Ovaj put to su Mick, Gula i Rizbo koji su prije par desetljeća, kako kaže službena najava "zajahali novi val sa željom da se on pretvori u žestoki tsunami koji će odnijeti klasne, rodne i društveno nametnute razlike i konvencije te donijeti pravednije društvo. No, pred njihovim vlastitim očima taj val se slomio i dobili smo devastiranu i opljačkanu zemlju bez perspektive".

Tome usprkos, rokerski trio se ponovno okuplja ne bi li tako iz besperspektivnosti izvukao vlastite živote, a nadu polažu u mladu pjevačicu Maju koja bi trebala zamijeniti nikad prežaljenog pjevača, pokojnog Rudija.

No, Maja osim nove energije i novih ideja, u bend unosi i novi tip razmišljanja. Može li tako sastavljen band zaživjeti i uspjeti, provjerite u režiji Marija Kovača.

autorski tim
Bojan Kanižajgrafički dizajn
Marin Mimicafotograf
Damir Smiljanić Smileyglazbeni savjetnik
Darko Crnčević oblikovatelj svjetla
Marinko Radočajoblikovatelj svjetla
Miriam Brezovecrekviziter
Borivoj Radakovićautor teksta
Mario Kovačredatelj
Miljenko Sekulićscenograf
Hana Leticakostimograf

izvođači
Iva Visković
Ivica Zadro
Ranko Zidarić
Sreten Mokrović

Odgovori

POVEZANE VIJESTI