Search
Close this search box.
 • NASLOVNICA
 • >
 • Dodjela Teatar.hr Nagrada Publike 2012

Dodjela Teatar.hr Nagrada Publike 2012

Dodjela nagrada održat će se 22. studenoga u Velikom pogonu Tvornice Kulture, a bit će to istovremeno i rođendanska zabava najstarijeg neovisnog domaćeg portala u kulturi, i koncert, ali i rijetka prilika da mi koji se kazalištem bavimo svakodnevno iz prve ruke čujemo mišljenje publike.

Učinit ćemo stoga sve što je u našoj moći da organiziramo nezaboravnu, opuštenu i nekonvencionalnu večer, no njezin ključni sastojak ipak će biti publika, koja će nadamo se, dupkom ispuniti Veliki pogon Tvornice kulture, a time i omogućiti daljnji opstanak portala Teatar.hr.

Da će večer doista biti nekonvencionalna potvrđuje izbor voditelja – Nine Violić i Mirana Kurspahića. U programu Dodjele nastupit će pak brojni domaći glumci koji su prošle sezone u kazalištu svirali i pjevali, ali i glazbenici koji su u istom razdoblju za i u kazalištu – stvarali, idealne tehničke uvjete osigurat će im jedan od partnera Teatar.hr Nagrade Publike -  ROKAJ Produkcijski Sistemi. Sav prihod od dodjele namijenjen je financiranju portala Teatar.hr, a svaka od ulaznica ujedno će biti i kupon za sedmodnevni besplatni pristup njegovim premium sadržajima.

Nastup u glazbenom programu dodjele zasad su potvrdili:

 • RUNDEK CARGO TRIO – Darko Rundek, Izabel, Duco Vranić, featuring Sergej Trifunović i Maja Posavec
 • Alen Sinkauz & Nenad Sinkauz [EASTRODEO]
 • ŽUTA CRTA BAND Goran Bogdan, Nina Violić, Frano Mašković, Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Lucija Šerbedžija, Hrvojka Begović, Vedran Živolić, Slaven Španović
 • Villim Matula & Igor Pavlica
 • LUNI MEGUMI – Ivana Roščić, Goran Bogdan, Danilo Šerbedžija, Jadran Puharić
 • Jelena Radan & Pedro Abreu [ Femme Fadal – San o Amáliji Rodrigues u slikama kazališta sjena ]
 • Alen Sinkauz, Dino Brazzoduro, Igor Pavlica, Tin Ostreš, Ante Perković, Lana Deban [LUBENICA ILISAMO ILUZIJA]
 • Iva Visković

Nakon još niza iznenađenja, večer će pak zaključiti Radio 808 Sound System čije DJ snage obećavaju rasplesati sve prisutne i na plesnom podiju ih zadržati sve do jutra!

Ulaznice za dodjelu već su u pretprodaji na http://www.teatar.hr/shop po cijeni od 35 kuna, dok će na dan same dodjele stajati 45 kn. Sav prihod od dodjele namijenjen je financiranju portala Teatar.hr, a svaka od ulaznica ujedno će biti i kupon za sedmodnevni besplatni pristup njegovim premium sadržajima.

Nudimo vam i ograničeni broj  paket aranžmana kojie smo nazvali Pometova trpeza, a koji uključuju četiri ulaznice, stol s četiri sjedeća mjesta i piće dobrodošlice. Isti po cijeni od 400 kuna također možete naraučiti i platiti on-line ovdje: http://www.teatar.hr/shop

Kupnjom ulaznica i stolova izravno potpomažete daljnji nastavak rada portala Teatar.hr!!!

Očekujemo vas 22.11. u Tvornici kulture!

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE