BDP

Moj sin samo malo sporije hoda (bdp)

Kako tretiramo invalidnost, kako ‘drugačijost’? Je li obitelj ‘svetinja’ ili egoistična zajednica? Ta, i svu silu drugih pitanja postavljatekst Ivora Martinića, već drugi postavljen na scenu BDP.

One su trpjele / Trpele

Postoji li makar jedan prihvatljiv razlog da muškarac tuče ženu? Pitanje je to na koji su odgovor u - zatvoru, potražili Milena Depolo i Boban Skerlić.

Ne igraj na Engleze (BDP)

Odigrati 0, 1 ili x, glavna je zanimacija trojice tridesetogodišnjaka, a koji još od 2007. vladaju pozornicom Beogradskog dramskog pozorišta.

Harold i Maude

Iz kazališta, na film, pa nazad u kazalište, priča o ljubavi koja ne poznaje dobne granice...

Falsifikator (bdp)

Na 34. Danima satire gostuje Beogradsko dramsko pozorište s predstavom 'Falsifikator' autora teksta i redatelja Gorana Markovića.

Zečja jama

Pulitzerom nagrađeni tekst Davida Lindsaya Abairea, o roditeljima koji se bore s posljedicama tragične prometne nesreće, u BDP-u se našao uz pomoć redatelja Filipa Grinvalda.

Elling (BDP)

Od norveškog kandidata za Oscara, preko londonskog Bush Theatrea u BDP, a zatim i na Dane satire u Kerempuh, stiže crnohumorna komedija o 'neprilagođenima'...

Let iznad kukavičjeg gnezda

BOK fest će posjetiti i stanari jedne od najpoznatijih književnih ludnica, u režiji Žanka Tomića i izvedbi Beogradskog dramskog pozorišta.

Ćeif

Iz Beogradskog dramskog pozorišta dolazi drama bosanskohecegovačkog pisca smještena u Sarajevo. Poveznica je MESS.

Mala trilogija smrti

Kontroverzna predstava još kontroverznije autorice Elfriede Jelinek u izvedbi Beogradskog dramskog pozorišta obavezna je postaja za gledatelja željnog suvremene dramske tematike.