NASLOVNICA → CROSSOVER

Performiranje spamom iz zagrebačkog Ureda za kulturu

Što biste učinili da dobijete email u kojem stoji: ‘MI SMO TOP službenik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport grada ZARGEB i blizak povjerenik od DUGI GRADSKI GUBERNER MLAN Bandić…’?

| 10. 04. 2012.

Upravo jedan takav zaprimila je naša redakcija s adrese Tedi LuZgb [tediluzgb@gmail.com]. Zanimljivu mrežnu performativnu akciju, zasad Nepoznatog Autora (iako sumnjamo na neke ;) , prenosimo vam u cijelosti.

***

Prvo, moram Vas tražiti najstrože povjerenje u ovoj transakciji. Ona je zahvaljujući svojoj naravi posve POVJERLJIVO I "TAJNO". Ja sam siguran i imati povjerenje u Vašu sposobnost i pouzdanost u provođenju transakcije ovog velikog razmjera koja uključuje PREDSTOJEĆU TRANSAKCIJU KOJA ZAHTIJEVA MAXIIMUM povjerenje.

MI SMO TOP službenik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport grada ZARGEB i blizak povjerenik od DUGI GRADSKI GUBERNER MLAN Bandić koji su zainteresirani za prijenos sredstava koji trenutno su zarobljeni u GRADSKI bankovni račun. DA BI započeti ovaj posao MI tražiti Vašu pomoć kako bi nam omogućio da prenesemo na Vaš račun spomenuti zarobljeni fondovi.

Izvor tog fonda je kako slijedi: Od posljednjeg proračuna OVDJE U ZABREG, gradski guberner je oduzeo sredstva koja izdvajamo za kulturne organizacije koje su nepotrebne i nestat će uskoro. S MOJIM POMOĆI U kreativnom krojenju proračuna, ti fondovi smo učinili UNTRACKABLE, tvrdeći da neće biti dobiveni kroz porez. Trenutno su skriveni i plutaju u središnja blagajnu OD ZGREB READY za plaćanje. Njegov POLITIČKI neprijatelji u skupštini to ne zanima.

Međutim, temeljem naš položaj javnih službenika, mi ne može dobiti taj novac na naša imena. Stoga sam delegiran povjerenjem GRADSKI GUBERNER Bandić tražiti privatnog partnera na čiju RAČUNU Želimo prenijeti iznos HRK 11,086,100.00 (jedanaest milijuna, osamdeset i šest tisuća i STO HRVATSKIH KUNA, oko EUR 1.5 milijun). Stoga pišemo vam ovo pismo. Dogovorili smo da se NOVAC dijeli na taj način: 1. 20% za vlasnika računa 2. 70% za nas (službenici) 3. 10% će se koristiti u pomirenja OPOREZIVANJA I SVE DOMAĆE I STRANE troškove. Iz 70% ćemo započeti za 12 mjeseci, kad je GUBERNER BANDIĆ mora napustiti položaj, važan posao nekretninama sa svojim partnerima.

Pozor, ova transakcija je 100% siguran i nadamo se započeti TRANSFER najkasnije sedam (7) bankovnih dana od dana primitka sljedećih informacija na Tel: +385-1-6100101 ili +385-1-6100501 : pojedinosti Vašeg računa i papir sa zaglavljem koji će omogućiti da dajemo PONUDE na javnim natječajima i izravne nabave Grada. Na taj način ćemo se koristiti imenom Vaše tvrtke i dodijeliti ugovor i transferirati sredstava  na ime Vaše tvrtke.

Mi se radujemo unaprijed da radimo ovaj posao s Vama i tražimo Vaše POVJERENJE U OVAJ TRANSATION. GUBERNER Bandic ima iskustva u prenošenju javnih SREDSTVA na taj način da koristi partnerima. MOLIMO potvrditi primitak ovog pisma pomoću iznad navedenih TEL brojeve. Ja ću vam poslati detaljne informacije OVOG PROJEKTA KADA mi se javite.

S poštovanjem,

DR TEDDY LU SHETIC

 


POVEZANE VIJESTI
IZDVOJENO
MAGAZIN
NATJEČAJI & POSLOVI