Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > BLOG: Bože, kakvi amateri!

BLOG: Bože, kakvi amateri!

Nagrade hrvatskog glumišta, kao i bilo koje druge nagrade jednostavno se ne mogu svidjeti svima. No, domaći 'kazališni Oscar' kako mu se često nemušto tepa, u ozbiljnoj je opasnosti da se ne svidi - nikome.
Share on facebook
Share on twitter
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

One Response

  1. Zaista, sve što sam i sam mislio o ovoj kvazi priredbi,- to sam ovdje pročitao.Da čovjek ne povjeruje.Po definiciji bi ova večer trebala biti vrhunac vrhunaca struke, jer to je isto kao da Udruga vrhunskih kuhara priređuje svečanu večeru, a onda uzvanicima posluži juhu iz vrećice i podgrijani fish@chips.Ludnica.Nemam tako jake živce, pa nisam izdržao do kraja, no nisam mogao a da ne osjetim ogromnu količinu suosjećanja sa one dvije jadne balerine “statiste u kukurizima” /SJAJNO! /, glamuroznu obleku lijepe Leone,a sve to pomiješano sa isforsiranom duhovitošću i spontanošću najvećeg broja prezentera.Naša sreća što postoji zaborav.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI