Naslovnica > PREDSTAVE > Uhvaćen u mrežu

Uhvaćen u mrežu

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
VRSTA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Još jedna laka komedija iz pera Ray Cooneya na repertoaru kazališta Komedija, a u režiji Vladimira Gerića.
autorski tim funkcija
Ivana Bakalkostimograf
Ray Cooneytekst
Vladimir Gerićprevoditelj
Vladimir Gerićredatelj
Vladimir Gerićscenograf
izvođači uloge
Ana (Kraljević) MagudVicki Smith
Damir LončarJohn Smith
Davor SvedružićTata
Dražen ČučekStanley Gardner
Dubravka OstojićMary Smith
Jasna Palić PicukarićBarbara Smith
Ronald ŽlaburGavin Smith

Tekst engleskoga komediografa, redatelja i glumca Raya Cooneyja, nastavak je poznate svjetske uspješnice 'Kidaj od svoje žene' (Run For Your Wife), koja je već bila hit na repertoaru kazališta 'Komedija'.

Priča o taksistu Smithu, koji živi istovremeno u dva braka, boraveći prema okolnostima sad kod jedne, sad kod druge žene, u dva dovoljno udaljena stana, u dvije različite četvrti grada. Od prve je zgode proteklo osamnaest godina, ništa se nije promijenilo, osim što nestašni Smith sada ima sa svakom ženom po jedno odraslo dijete: s Barbarom sina Gavina, a s Mary kćer Vicki. I tko zna kako bi dugo ta njegova dvobračna idila trajala, da mu račune nije pomrsila sveprisutna - tehnika: njegova su se djeca, Gavin i Vicki, upoznala preko interneta i među njima se pomalo, ali opasno počne, posve prirodno, razvijati navika, pa privlačnost i radoznalost, pa - ljubav!

Smith to slučajno saznaje i uspaničari se, naravno, u strahu od mogućega incesta! Traži pomoć od Stanleya, podstanara kod Mary, koji se sprema sa senilnim ocem na ljetovanje. Sve kreće naopako, Gavin i Vicki, koji se još nisu osobno upoznali, spremaju se za susret, a Smith i Stanley pokušavaju taj susret očajnički spriječiti. Ali, na nesreću - bez uspjeha. No, do neželjenoga incesta ipak ne dolazi, jednostavno zato što nije samo Smith bio - nestašan! Da ne otkrivamo baš sve?!

Odgovori

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE