Naslovnica > PREDSTAVE > Tri su prozora kroz koje gledaju

Tri su prozora kroz koje gledaju

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
VRSTA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Improspekcije, inicijativa za razvoj i afirmaciju improvizatorske scene u Hrvatskoj, 'ispituje prozore' u NANO galeriji, a sve to sa Zlim Triom.
autorski tim funkcija
Alen Sinkauzskladatelj
Silvia Marchigkoreograf
Zli Trioskladatelj
Nenad Sinkauzskladatelj
Petra Hrašćaneckoreograf
Vedran Peternelskladatelj
Sonja Pregradkoreograf

Improspekcije su inicijativa za razvoj i afirmaciju improvizatorske scene u Hrvatskoj te za promicanje međunarodne i međudisciplinarne suradnje na području improvizacije kao izvedbene umjetnosti, kroz niz radionica, istraživačkih projekata, diskusija i javnih izvedbi često vezanih uz specifičnu lokaciju.

Ovog tjedna odabrana specifična lokacija ona je zagrebačke Galerije NANO (gajeva 26), a u kojoj će  plesačice Petra Hrašćanec, Silvia Marchig i Sonja Pregrad pokušati ne gledati kroz prozor, pokušati čuti kroz prozor, pokušati se sakriti iza prozora.

Partner u improvizaciji bit će im  auditivno-performativni kolektiv Zli Trio, nastao kao izvedbeni odgovor svojih članova (Vedran Peternel, Alen Sinkauz, Nenad Sinkauz) na iskustvo rada u kazalištu, ali istovremeno i kao pokušaj uspostave nove proizvodne paradigme u okolnostima potpunog rasapa postojećih struktura glazbene industrije. Zamišljen kao kontinuirani eksperiment u formi i sadržaju, Zli Trio pomiče granice 'namjenske' glazbe u izvedbenim umjetnostima, pretvarajući vlastiti autorski doprinos u performativni odgovor na sadržaj projekta i okolnosti u kojima nastaje.
Ulaz (ne nužno kroz prozor) je - besplatan.

pokušati ne gledati kroz prozor, pokušati čuti kroz prozor, pokušati se sakriti iza prozora

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter