Naslovnica > VIJESTI > INFO > Žar ptica u Mongoliji

Žar ptica u Mongoliji

'Čudesni svijet brojeva' nastupa 30. lipnja u Ulaan Bataaru na festivalu 'Children-Theatre-Future'.
Share on facebook
Share on twitter

U veljači su gostovali u Egiptu, a na samom kraju lipnja osvanut će u Mongoliji: predstava kazališta Žar ptica 'Čudesni svijet brojeva',  nakon što ju je do sada u Hrvatskoj i inozemstvu vidjelo preko 25 tisuća djece, 30. lipnja sudjeluje na eminentnom međunarodnom festivalu Children-Theatre-Future u Ulaanbataaru, glavnom gradu Mongolije. Festival organizira Ministarstvo kulture Mongolije s ciljem promicanja međunarodne kulturne suradnje, a na njemu će nastupiti kazališta za djecu i mlade iz gotovo cijelog svijeta i Žar ptica kao jedino kazalište iz ovog dijela Europe. Žar ptica u Ulaan Bataaru nastupit će na engleskom jeziku u velebnom zdanju mongolskog Nacionalnog dramskog kazališta.

'Čudesni svijet brojeva' režirao je Sunny Suninski, igraju Ana Marija Bokor, Vesna Ravenšćak, Zrinka Kušević i Drago Utješanović, scenografiju i kostimografiju potpisuje Martina Karla Franić, a glazbu Neven Frangeš.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI