Search
Close this search box.

Poziv na sudjelovanje u programu Sounded Bodies festivala, 2021.

Udruga Domino poziva umjetnike/ice te umjetničke kolektive da do srijede, 13. 10. 2021., prijave vlastitu dovršenu produkciju (predstavu, umjetnički projekt) za sudjelovanje u programu Sounded Bodies festivala koji će se održati od 29. do 31. 10. 2021., u prostoru Zagrebačkog plesnog centra.

Poziv prenosimo u cijelosti.

***

U potrazi smo za predstavama / umjetničkim projektima koji su nastali 2020./2021. godine, a koji istražuju mogućnosti koreografije i izvedbenih formi u odnosu zvuka (glasa) i pokreta (tijela). Prednost imaju autorski timovi koji broje najviše pet osoba, a potiču se prijave autora i umjetničkih kolektiva izvan grada Zagreba. Selektirani projekt bit će uvršten u program Festivala, te pretpostavlja osigurane profesionalne tehničke i logističke uvjete realizacije, promociju i umjetnički honorar.

Za prijavu je potrebno priložiti: naziv i opis predstave/projekta, autorski tim (kratke biografije), promo materijale (foto i/ili video) te tehničku listu produkcije.

Zainteresirani svoje prijave mogu slati na domino.produkcija@gmail.com, do srijede 13. 10. (zaključno sa 17 h), s naznakom “Sounded Bodies 2021. poziv na sudjelovanje”.

Za sve dodatne informacije i pitanja, zainteresirani se mogu obratiti na gore navedenu e-adresu.

Selektori prijavljenih projekata su Bruno Isaković, umjetnički voditelj Festivala, Zvonimir Dobrović, umjetnički direktor udruge Domino, Petra Begović, izvršna producentica udruge Domino i Maja Jakuš-Mejarec, izvođačica.

Rezultat selekcije bit će objavljen do 18. 10. 2021. na ovoj web stranici.

Sounded Bodies je festival koji predstavlja radove hrvatskih i regionalnih umjetnika koji istražuju mogućnosti koreografije i izvedbenih formi u odnosu zvuka (glasa) i pokreta (tijela). Program je fokusiran na proučavanje povezanosti i odnosa između raznih izvedbenih formi te okuplja umjetnike koji teme proučavaju na inovativan, kreativan i slojevit način.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE