Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Otvorene su prijave na 44. Dane satire Fadila Hadžića

Otvorene su prijave na 44. Dane satire Fadila Hadžića

Otvorene su prijave kazališnih predstava za sudjelovanje na međunarodnom festivalu „44. Dani satire Fadila Hadžića“, koji će se održati u lipnju 2020. godine u Satiričkom kazalištu Kerempuh.
Share on facebook
Share on twitter

Krajnji rok za prijave predstava je 31. prosinca 2019. Za sudjelovanje na Festivalu kazalište može prijaviti jednu predstavu koja je premijerno izvedena u periodu od 01.09.2018. – 31.12.2019. Kazališta na Festival mogu prijaviti i predstavu koja za trajanja natječaja nije imala premijeru, ali će je imati do 28.02.2020.

Prijave treba dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, Prolaz Fadila Hadžića 3, 10 000 Zagreb, s naznakom „PRIJAVA – 44. DANI SATIRE FADILA HADŽIĆA“ i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr

U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta čim prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi. Odluku o sudjelovanju na „44. Danima satire Fadila Hadžića“ donosi izbornica, uvažena dramaturginja Željka Turčinović.

Uz prijavnicu potrebno je priložiti: DVD predstave i programsku knjižicu predstave.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI