Otvorene su prijave na 44. Dane satire Fadila Hadžića

Otvorene su prijave kazališnih predstava za sudjelovanje na međunarodnom festivalu „44. Dani satire Fadila Hadžića“, koji će se održati u lipnju 2020. godine u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

  

Krajnji rok za prijave predstava je 31. prosinca 2019. Za sudjelovanje na Festivalu kazalište može prijaviti jednu predstavu koja je premijerno izvedena u periodu od 01.09.2018. – 31.12.2019. Kazališta na Festival mogu prijaviti i predstavu koja za trajanja natječaja nije imala premijeru, ali će je imati do 28.02.2020.

Prijave treba dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, Prolaz Fadila Hadžića 3, 10 000 Zagreb, s naznakom „PRIJAVA – 44. DANI SATIRE FADILA HADŽIĆA“ i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr

U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta čim prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi. Odluku o sudjelovanju na „44. Danima satire Fadila Hadžića“ donosi izbornica, uvažena dramaturginja Željka Turčinović.

Uz prijavnicu potrebno je priložiti: DVD predstave i programsku knjižicu predstave.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.