Naslovnica > VIJESTI > Traži se ravnatelj kazališta (m/ž)

Traži se ravnatelj kazališta (m/ž)

Rok za prijave od 15 dana počeo je teći 13.6.2018.
Share on facebook
Share on twitter

Tekst natječaja prenosimo u cijelosti.

***

Na temelju članka 27. Zakona o kazalištima (Narodne novine broj 71/06, 121/13, 26/14) i članka 19. Statuta Gradskog kazališta Marina Držića, Kazališno vijeće Kazališta Marina Držića raspisuje

NATJEČAJ

za imenovanje ravnatelja/ravnateljice Kazališta Marina Držića u Dubrovniku.

I. Za ravnatelja/ravnateljicu Kazališta Marina Držića može biti imenovana osoba koja ispunjava sljedeće uvjete:

– koja ima završen sveučilišni diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij,

– stručne, radne i organizacijske sposobnosti,

– radno iskustvo u kazalištima ili scensko-glazbenim djelatnostima od najmanje tri godine ili pet godina radnog iskustva u drugim društvenim djelatnostima,

– znanje jednoga stranog jezika.

II. Ravnatelj/ravnateljica kazališta imenuje se na četiri godine na temelju ispunjavanja uvjeta i predloženoga četverogodišnjeg programa rada koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa.

III. Osnovni programski i financijski okvir za sljedeće četverogodišnje razdoblje poslovanja KMD-a sastavni je dio ovog natječaja. Za vrijeme natječajnog roka, Kazališno vijeće osigurat će svakom kandidatu/kandidatkinji uvid u utvrđeni programski i financijski okvir, u izvješće o poslovanju i ostvarenom programu te kadrovske i financijske pokazatelje. Podaci su dostupni kandidatima u Kazalištu Marina Držića, radnim danom od 9 do 15 sati, od objave ovog natječaja do isteka roka za podnošenje prijava na natječaj, uz napomenu da podatke koje sazna uvidom, kandidat/kandidatkinja ne smije javno iznositi niti objavljivati.

IV. Uz dokaze o ispunjavanju navedenih uvjeta potrebno je priložiti:

– razrađeni četverogodišnji program rada KMD-a, koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa,

– dokaz o stručnoj spremi,

– kratak životopis s opisom dosadašnjeg rada,

– dokaz o radnom iskustvu,

– dokaz o hrvatskom državljanstvu (domovnica, osobna iskaznica),

– dokaz da se protiv kandidata/kandidatkinje ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 30 dana),

– preslik potvrde o poznavanju jednog svjetskog jezika ili preslik indeksa ili izvornik vlastoručno potpisane izjave o poznavanju jednog svjetskog jezika.

V. Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od objave u Narodnim novinama na adresu: Kazalište Marina Držića, Kovačka 1, 20 000 Dubrovnik, s naznakom: »Natječaj za ravnatelja« – ne otvaraj.

VI. Nepotpune i nepravovremene ponude neće se razmatrati.

VII. O izboru i imenovanju ravnatelja/ravnateljice prijavljeni kandidati bit će obaviješteni u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Kazalište Marina Držića
Dubrovnik

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE