Naslovnica > VIJESTI > POLITIKA > U igri za ravnatelja GKM ostalo 3 kandidata

U igri za ravnatelja GKM ostalo 3 kandidata

Polovica prijavljenih na natječaj nije predala ispravnu dokumentaciju. Konačnu odluku kazališno vijeće donijet će najkasnije za deset dana.
Share on facebook
Share on twitter

Kazališno vijeće GKM Split ustanovilo je kako su natječajne uvjete za mjesto ravnatelja ispunili samo Belmondo Miliša, Silvana StanićFilip Glavina. Preostalo troje kandidata, utvrđeno je, predlo je nepotpunu dokumentaciju.

"Utvrdili smo da troje kandidata nemaju potrebnu dokumentaciju, te ćemo na sljedećoj sjednici imati  intervjue s preostalim kandidatima i predložiti ravnatelja Gradskog kazališta mladih", izjavio je potpredsjednik Kazališnog vijeća Vinko Mihanović.

Konačnu odluku vijeće će donijeti na idućoj sjednici koja bi trebala biti zakazana u roku od najviše deset dana, a ne bi li se konačni prijedlog o imenovanju stigao uvrstiti u dnevni red sjednice Gradskog vijeća u veljači.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI