Naslovnica > VIJESTI > POLITIKA > Još dvoje kandidata za ravnatelja GKM

Još dvoje kandidata za ravnatelja GKM

Uz četiri osobno predane prijave, za ravnateljsko mjesto u splitskom GKM, još su dvije pristigle poštom. 'Utakmica' se zahuktala.
Share on facebook
Share on twitter

Kako smo već pisali, na treći natječaj za ravnateljsko mjesto u GKM Split, osobno su prijave predali Belmondo Miliša, Zvonko Smajić, Filip Glavina te Silvana Stanić. Kazališno je vijeće pak jučer poštom zaprimilo još dvije kandidature i to onu glumca HNK u Splitu, Mije Jurišića te  savjetnice u gradskoj Službi za kulturu Selme Katunarić.

Time je 'borba' za ravnateljsko mjesto naglo postala prilično neizvjesna, jer su sve do jučer kuloari tvrdili kako je glavni favorit za ravnatelja - Miliša.

Konačnu odluku o prijedlogu kandidata Gradskom vijeću donijet će ono Kazališno koje po novom radi u sastavu Nives Fabečić Bojić, Toni Miljak i dr. Anđelo Mojsović, kao predstavnici gradske uprave, zatim Vinko Mihanović u ime kazališnih umjetnika, te Nada Kovačević kao predstavnica svih zaposlenika.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI