Search
Close this search box.

Dodjela Teatar.hr Nagrada Publike 2014

Petak. 21. studenoga. U 21 sat. Veliki pogon Tvornice Kulture.

Petnaest nam je godina tek, ali već smo naučili raditi sjajne tulume. Ne radimo ih - doduše - često, ali onaj najveći i najvažniji nikako ne biste smjeli propustiti! Jer dodjela Teatar.hr Nagrada publike upravo je to - najveće i najzabavnije godišnje druženje domaćih kazalištaraca s publikom, istovremeno i rođendanska zabava najstarijeg neovisnog domaćeg portala u kulturi.

Ako još niti jednu zoru u studenom niste dočekali s nama u Tvornici kulture, svakako poslušajte i pogledajte kako je to izgledalo lani.

Uz pomoć kućnog all-stars banda, i ove smo vam godine pripremili pregršt neočekivanih glazbenih brojeva koje će u opuštenoj atmosferi i neočekivanim kombinacijama izvoditi vodeća imena domaće kazališne i glazbene scene, kao što su to proteklih godina napravili Darko Rundek i njegov Cargo Trio, Iva Visković, Zoran Prodanović Prlja, Luni Megumi, Ivana Rushaidat, Mislav ČavajdaJelena Radan, Hana HegedušićDamir Urban, Nataša Janjić i brojni drugi...

Ovogodišnje izvođače čuvamo u strogoj tajnosti, a najbolji način da saznate tko su jest da čim prije nabavite jednu od malog broja preostalih ulaznica za ovogodišnju dodjelu, 21.11. u Tvornici kulture.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Tvornice, ali i online ovdje, a posebni paket aranžmani nazvani Pometova trpeza, koji uključuju četiri ulaznice, stol u parteru i piće dobrodošlice -  ovdje.

I naravno, ne zaboravite glasati za svoje favorite - ovdje, a hoće li baš oni slaviti saznajte zajedno s nama u petak 21. studenoga.

Vidimo se u Tvornici!

p.s.

Ponesite plesne cipele, trebat će vam!

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE