Login za korisnike

Kazališno vijeće Gavelle odabralo – Svrtana

Kazališno vijeće GDK Gavella ekspresno je danas odlučilo kojeg kandidata predložiti Skupštini za ravnatelja kazališta u Frankopanskoj.

  
  ZAŠTIĆENI SADRŽAJ
OSTATAK OVOG TEKSTA DOSTUPAN JE SAMO UZ PRETPLATU ILI SMS PLAĆANJE

PRETPLATITI SE MOŽETE VEĆ ZA
1 KN DNEVNO
UPUTE ZA SMS PLAĆANJE PLATITE SMS PORUKOM PRETPLATITE SE

 • Kao što sam napisala i na svom FB profilu, ponovno pitam: kako je moguće u manje od 3 sata sjednice otvoriti omotnice, pregledati jesu li svi potrebni dokumenti priloženi, pročitati oba programa, prodiskutirati ih, napisati i potpisati zapisnik i donijeti odluku?
  Odgovor je – nikako. Nije moguće. Nije moguće čak ni kad bi u Kazališnome vijeću sjedili sami vrhunski EU evaluatori.
  Dakle, jedino što mogu zaključiti jest da je, usprkos našoj zakonodavnoj regulativi, provedba natječaja za ravnatelje i intendante kazališta samo i jedino jedna velika SMIJURIJA. Koja se s posljednja dva natječaja, onoga za kazalište Trešnja i sada za Gavellu, pokazala u punoj svojoj gluposti i besmislenosti.

 • Kako vam se ne gadi? Gazdo, kumovi i kume, dosta je bilo! Izvolite se uputiti prema izlazu. Mi ćemo vam svim javno dostupnim sredstvima pomoći da ga nađete.

 • Ne znam, Vita! Ona mogu biti prespora.
  Uostalom, gospodin Ljuština upravo nastoji kriminalizirati – satiru! Pazi sada, direktor satiričkog teatra tuži me sudu zbog – satire. Ergo, satira prestaje biti LEGALNO sredstvo. Nasreću, on nema nikakve mogućnosti da spriječi njezinu pojavu u javnom prostoru, sve dok bude ovoga portala.

 • Premda nisam pobornica prošlih vremena, izgleda da je u bivšem režimu bila već mogućnost javnog govora. Ovo sada je gore od svake cenzure.

 • Postavljam svima zapravo samo jedno pitanje:
  Teoretski je moguće da je program nasmiješenog g. Svrtana bolji od programa Snježane Banović. Ali zašto su uvaženi članovi Kazališnog vijeća propustili ovo provjeriti?

Odgovori