Diplomska predstava škole glume Ri Teatra

U subotu, 24. svibnja, u 20 sati, te u nedjelju, 25. svibnja, u 20 sati, u Kulturnom centru Kalvarija bit će izvedena diplomska predstava 25. generacije škole glume ‘Nema ne znam, probaj!’.

  

Predstava je nastala u režiji Bojana Lakoša, uz asistenciju mladih glumica Ri Teatra, Antonele Grgić i Andree Lončarić, a rađena je prema tekstovima Miroslava Krleže, Vedrane Rudan, Fadila Hadžića, Olje Lozice i mnogih drugih.

Tom predstavom ujedno završava 25. generacija škole glume Ri Teatra, koja je tijekom protekla 4 mjeseca u vikend radionicama uvježbavala razne glumačke tehnike, pripremala se za upis na Akademiju Dramskih Umjetnosti, te za praktični rad u Ri Teatru.

Ovdje je riječ o klasičnoj diplomskoj predstavi u kojoj je svaki polaznik pripremao sa svojim voditeljem svoj zasebni monolog, kojeg je sam i odabrao, te se na kraju sve skupa ujedinilo u jednu cjelinu znakovitog naziva “Nema ne znam, probaj!”.

U predstavi sudjeluju: Dijana Galjanić, Katarina Gošić, Ema Kalčić, Josip Medaković, Alen Mušnjak, Marina Periša, Nikola Periša, Ana Marija Rakitić, Sanja Šamanić, Luka Urlić i Nora Valković.

26. generacija škole glume Ri Teatra (za starije od 17 godina) počinje s radom početkom listopada 2014., a upisi su tijekom rujna 2014. u Kulturnom centru Kalvarija, Rijeka.

Detaljnije informacije o radu škole glume Ri Teatra možete dobiti na tel. 051/375-866 ili gsm. 091/ 253-8991.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.