Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > Mjuzikl ‘Mostovi okruga Madison’

Mjuzikl ‘Mostovi okruga Madison’

Bestseller Roberta Jamesa Wallera iz 1992. godine dobit će, nakon hit filma, i svoju scensku verziju koja na Broadway stiže u siječnju.
Share on facebook
Share on twitter

The Bridges of Madison County ili Mostove okruga Madison jednu od najprodavanijih knjiga 20. stoljeća, s više od 50 milijuna prodanih primjeraka, tri godine nakon objave u film je pretvorio Clint Eastwood, zaigravši u njemu uz kolegicu Meryl Streep.

Rezultat je bio apsolutni hit, koji je uprihodio više od 180 milijuna dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=_bXG1KBHqj0

Hoće li mjuzikl po istom predlošku biti podjednako uspješan saznat ćemo već u kolovozu, nakon svjetske praizvedbe  na Williamstown Theatre Festivalu u Massachusettssu. Songove za mjuzikl piše Jason Robert Brown, a libreto Tonyem nagrađena autorica i kod nas igrane `night, Mother.

U režiji veterana i provjerenog hitmejkera  Bartletta Shera predstava bi u siječnju trebala stići i na Broadway, točnije na scenu Gerald Schoenfeld, no tko će zaigrati uloge smjerne domaćice i fatalnog fotografa još je uvijek nepoznanica.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI