Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > TV: danas kreće 2. sezona serije Smash

TV: danas kreće 2. sezona serije Smash

Spilebergova Emmyem nagrađena televizijska serija o procesu nastanka broadwayskog mjuzikla, danas započinje s drugom sezonom emitiranja. Evo što vas u njoj očekuje... [VIDEO]
Share on facebook
Share on twitter

NBC će drugu sezonu TV-serije o kojoj smo vam puno pisali otvoriti večeras emitiranjam čak dviju epizoda, naslovljenih On Broadway The Fallout.

U njima ćemo upoznati brojne nove likove, ali i novi ton serijala što mu ga je udahnuo novi glavni kreativaci  serije - Joshua Safran (autor Gossip Girl), a koji je pisanje scenarija preuzeo od dramatičarke Therese Rebeck.

"Jedna od meni omiljenih stvari u novoj sezoni je činjenica da u njoj ne bavimo samo jednom predstavom. Prošle godine bavili smo se samo nastankom mjuzikla Bombshell, a ove godine uz njega još imamo i Hit List, dok će Megan Hilty biti zauzeta radom na predstavi Liaisons u tandemu sa Seanom Hayesom.", kaže jedna od zvijezda serijala Katharine McPhee.

No, neće samo predstave biti nove - na set serije stigla su i mnoga nova lica, pa ćemo uz McPhee (American Idol), Hilty (Wicked, 9 to 5), Anjelicu Huston, Christiana Borlea (Peter and the Starcatcher), Debru Messing (Will & Grace) i Jacka Davenporta (Pirates of the Caribbean), dio stalnog ansambla serije biti i Jeremy Jordan (Newsies) kao bad-boy skladatelj Jimmy Collins, Andy Mientus (Carrie) kao libretistKyle Bishop i Krysta Rodriguez (The Addams Family) kao Karenina nova cimerica Ana Vargas. Kako smo već najavili, značajnu će ulogu u drugoj sezoni imati i Oscarom nagrađena –  Jennifer Hudson u ulozi broadwayske dive, Veronice Moore, dok će se u manjim rolama pojaviti i za nagradu TOny nominirana Daphne Rubin-Vega (Rent), Nikki Blonsky (Hairspray), legendarna Liza Minnelli (The Act), dobitnik nagrade Tony Harvey Fierstein (Hairspray) i mnogi drugi...

Što se pak priče tiče, službeni press materijal tvrdi kako će u drugoj sezoni ekipa mjuzikla Bombshell doći korak bliže ostvarenju svog sna. Pretpremijere u Bostonu bile su su uspješne, no na putu za Broadway ispriječit će im se grijesi iz prošlosti. Hoće li Eileen uspjeti nastaviti miješati posao i zadovoljstvo utjelovljeno u liku njezina tajnovitog ljubavnika Nicka? Hoće li brak Julie i Franka preživjeti njezinu nevjeru? Hoće li se glumica Ivy Lynn oporaviti od sramote gubitka glavne uloge i činjenice da je spavala sa zaručnikom svoje rivalke? I hoće li partnerstvo Toma i Julie opstati u novonastalim okolnostima?

https://www.youtube.com/watch?v=G3NhiNrnHGA

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE