Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > Instagramom do scenografije za mjuzikl

Instagramom do scenografije za mjuzikl

Produkcijski tim jednog budućeg mjuzikla na Off-Broadwayu odlučio je iskoristiti društvene mreže na posve nov način. Scenografiju predstave sastavit će od Instagram fotografija koje im pošalju potencijalni gledatelji.
Share on facebook
Share on twitter

Tinejdžersko suočavanje s temama seksualnosti, religije i identiteta, i sve to u - katoličkom internatu. Tako bi se najkraće dalo opisati sadržaj mjuzikla Bare čija se će najnovija produkcija premijerno na Off Broadwayu zaigrati  9. prosinca.

Bare je praizveden na sceni Hudson Theater u Los Angelesu 2000. godine, a potom je uslijedilo više 100 produkcija istog naslova diljem svijeta. Ova najnovija okupila je impresivan autorski i izvođački tim na čelu s za Olivier nagradu nominiranim  Staffordom Arimaom (Carrie).

Glavne uloge, one ljubavnika Petera i Jasona, zaigrat će Taylor Trensch (Wicked) i Jason Hite, a u podjeli su još i Elizabeth Judd (Spider-Man: Turn Off the Dark) kao Ivy, Gerard Canonico (Spring Awakening) kao Matt, Jerold E. Solomon (South Pacific) kao velečasni Mike, Barrett Wilbert Weed (Lysistrata Jones) kao Nadia i Missi Pyle (Boeing-Boeing) kao časna sestra Joan.

Kao da sve navedeno nije dovoljno da probudi interes budućih gledatelja, producentski tim odlučio je iste dodatno animirati pozivajući ih da vlastitim prilozima oblikuju buduću scenografiju predstave.

Službeno priopćenje navodi kako ne postoji nikakvo ograničenje glede sadržaja fotografija, niti bilo kakva tema koju bi iste trebale ilustrirati. "U obzir dolaze... fotografije ljudi, predmeta, krajolika..."

Svi zainteresirani svoje fotografije uputiti im mogu putem servisa Instagram, koristeći hashtag #baremusicalpics ili ih pak do 9. listopada poslati emailom na adresu barethemusicalnyc@gmail.com.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI