Naslovnica > VIJESTI > INFO > Šovagović i Gačešić tuže Latina?

Šovagović i Gačešić tuže Latina?

Anja Šovagović i Nada Gačešić Livaković najavile su kako će tužiti Denisa Latina zbog izjave da su kao članice Programskog vijeća HRT-a primale mito.
Share on facebook
Share on twitter

Podsjetimo, na suđenju Svilanu za uzimanje 262 tisuće eura mita od vlasnika produkcijske kuće Core Media Vladimira Šelebaja u zamjenu za prikazivanje emisija na Novoj TV, novinar HTV Denis Latin među inim rekao je da  je od Edvina Softvića, koji je za Core mediu realizirao te isplate, doznao da je Svilan primao novac od Core media te da su Anja Šovagović Despot i Nada Gačešić Livaković plaćane s po tri tisuće eura kako bi na Programskom vijeću HRT-a glasovale za Hloverku Novak Srzić, te  kako bi kasnije Core media nastavila na HRT-u poslove koji su joj oduzeti na Novoj TV.

Tu će tvrdnju, Latin, čini se, imati prigode dokazivati na sudu s obzirom da je Anja Šovagović Despot u današnjem Novom listu najavila kako ga kani tužiti zbog klevete, a isto navodno planira i Gaćešić Livaković.

Budući da je Denis Latin teške optužbe na račun dviju bivših članica Programskog vijeća izrekao na suđenju bivšem direktoru programa Nove TV Siniši Svilanu, Šovagović je za Novi list istaknula da je najviše zaprepašćuje to što je Latin rekao neistinu pod zakletvom. 'Kako nakon toga može biti vjerodostojan, kako mu se može vjerovati!? Kako je uopće moguće da dođe na sud, prisegne i onda laže! Jer njegova konstrukcija jednostavno nije istina', pojasnila je Šovagović Despot.

Cijeli slučaj Anja Šovagović Despot komentirala je za današnji Novi list riječima: 'Nema novca za koji bih prodala svoje uvjerenje, svoj stav, svoje mišljenje o nekom. Tog novca nema'.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI