Naslovnica > PREDSTAVE > Mliječni put

Mliječni put

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
VRSTA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Božićnu predstavu koja se bavi djecom koja putuju kroz čarobne svjetove leda, akrobata, sjena, hip-hopa (a nije Orašar), možete pogledati u produkciji plesnog centra TALA.
autorski tim funkcija
Tamara Curićautor adaptacije
Larisa ( Lipovac ) Navojecautor adaptacije
Ana Tonković Dolenčićautor predloška

Kako se približava vrijeme Božića i poklona tako se povećava i broj kazališnih produkcija koje pokušavaju blagdanski doživljaj učiniti savršenim. Formula je jednostavna: Djed Božićnjak, malo čarolije, puno poklona i jednako toliko djece koja te poklone s nestrpljivošću iščekuju.  A ako ćemo već  o čaroliji u kazalištu, a pogotovo onoj božićnoj, onda nije potrebno napominjati da se ona mnogo lakše ostvaruje uz ples i glazbu, pa tako nije ni čudno što se božićnog mjuzikla pod nazivom Mliječni put prihvatio upravo Plesni centar TALA.

Mjuzikl je napravljen po tekstu Ane Tonković Dolenčić, autorice su Larisa Lipovac i Tamara Curić, a uz čak 20 profesionalnih plesača i još 18 polaznika plesnog centra TALA, u Mliječnom putu će nastupiti i Mila Elegović, Goran NavojecVedran Mlikota, Zrinka Cvitešić i Hana Hegedušić. Dio je to projekta Najbolji prosinac u Zagrebu, a pogledati ga možete u Tvornici Kulture Zagreb.

Radnja prati skupinu djece koje vjeruje da na kraju Mliječnog puta živi pravi Djed Božićnjak koji će, ako uspiju doći do njega, naći poklone za svu djecu u njihovoj ulici.  A da to, naravno, sve ne bi bile samo puste želje, nad djecom bdije Vila koja će im omogućiti da zapravo i dođu do Djeda Božićnjaka, te da osiguraju sretan Božić svima. A ne samo njima.

Nakon izvedbe, djeca (ne ona iz mjuzikla, već ona iz publike) će se moći i podružiti s čarobnim likovima, sudjelovati u nagradnim igrama, radionicama i još mnogo toga.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter