Login za korisnike

Kako misliš mene nema!?

Exitov prokušani recept – malo glumaca i hrpa uloga – nedavno smo mogli gledati prijemnjen na Shakespearea, a iz iste generacije na Akademiji dolaze još dvojica – Filip Juričić i Amar Bukvić.

***

Tko sam ja? Što je stvarnost, a što fikcija, pitaju se autori i izvođači ove predstave, a po odgovore, ako ih ima, možete otići u Teatar Exit.

Nastala kao svojevrsni nastavak rada na ispitnoj produkciji iz glume i scenskog pokreta, u suradnji Majstorske radionice ADU i Teatra EXIT, predstava 'Kako misliš mene nema' bavi se pitanjem identiteta i društvenih maski.

Ovo kazališno istraživanje vodi nas kroz niz svakodnevnih ili manje svakodnevnih situacija, socijalnih uloga, realnih i fantastičnih događanja. Amar Bukvić i Filip Juričić, pokazujući iznimnu sposobnost u igri glumačkih transformacija, prolaze kroz velik broj likova i apsurdnih, konfliktnih, dramatičnih, smiješnih, tužnih, gorkih, slatkih... priča koje možemo prepoznati iz svakodnevice, s televizije, s naslovnih stranica novina.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=pfyVlc-Hvg4]

Predstavu je zamislila i režirala Ivica Boban, a planiran je i daljnji rad na njoj jer je napravljena kao work in progress koji će se u suradnji s publikom dalje razvijati.

autorski tim
Petar Bobandizajn promotivnih materija
Radomir Sarađenfotografija
Tomislav Baotićmajstor rasvjete
Nebojša Paunkovićglazbeni suradnik
Olja Lozicadramaturški suradnik
Ivica Bobanautor
Doris Kristićkostimograf
Deni Šesnićoblikovatelj svjetla

izvođači
Amar Bukvić
Filip Juričić

Odgovori

POVEZANE VIJESTI