VIJESTI
LOGIN


Niste registrirani? Registrirajte se klikom ovdje!

VIJESTI
LOGIN


Niste registrirani? Registrirajte se klikom ovdje!

BLOG: Bože, kakvi amateri!

Nagrade hrvatskog glumišta, kao i bilo koje druge nagrade jednostavno se ne mogu svidjeti svima. No, domaći ‘kazališni Oscar’ kako mu se često nemušto tepa, u ozbiljnoj je opasnosti da se ne svidi – nikome.

BLOG: Bože, kakvi amateri!

Ovaj tekst dostupan je samo uz

...ili uz plaćanje SMS porukom Click to pay

NAPOMENA: Prije kupnje članka SMS-om, molimo svakako pročitajte upute navedne ovdje. SMS usluga omogućena je samo za uređaje na kojima je dozvoljena pohrana tzv. cookies tj.'kolačića'.Provjerite svoj uređaj ovdje.

12345 (2 glasova 5,00 / 5)
povezane vijesti:

jedan komentar

  1. RAMPADA
    stu. 25, 2011 @ 05:53:15

    Zaista, sve što sam i sam mislio o ovoj kvazi priredbi,- to sam ovdje pročitao.Da čovjek ne povjeruje.Po definiciji bi ova večer trebala biti vrhunac vrhunaca struke, jer to je isto kao da Udruga vrhunskih kuhara priređuje svečanu večeru, a onda uzvanicima posluži juhu iz vrećice i podgrijani fish@chips.Ludnica.Nemam tako jake živce, pa nisam izdržao do kraja, no nisam mogao a da ne osjetim ogromnu količinu suosjećanja sa one dvije jadne balerine “statiste u kukurizima” /SJAJNO! /, glamuroznu obleku lijepe Leone,a sve to pomiješano sa isforsiranom duhovitošću i spontanošću najvećeg broja prezentera.Naša sreća što postoji zaborav.

Komentirajte!